Vakkundige loodgietersbedrijf Vleuten/Utrecht

Bent u op zoek naar een ervaren, professionele loodgieter in Vleuten en omstreken? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij staan klaar voor vrijwel iedere loodgietersklus in en rondom uw huis of bedrijfspand in Vleuten of omgeving Vleuten. Wij verzekeren u van een vakkundig eindresultaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan met advies en praktische oplossingen. Voor meer informatie over de diensten van ons loodgietersbedrijf neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Schakel ons loodgietersbedrijf in!

Wij zijn een allround loodgieter in Vleuten. Ons bedrijf heeft kwaliteit, uitstekend vakmanschap en een snelle service hoog in het vaandel staan. U kunt voor vrijwel alle klussen rondom uw huis bij ons terecht. Of het nu gaat om het onderhoud of aanleg van uw leidingwerk, het plaatsen van sanitair of het verbouwen van uw badkamer, uw specialist in Vleuten verstaat zijn vak. Een CV ketel laten plaatsen? We zijn u graag van dienst. Op het moment dat u ons inschakelt voor een klus, bespreken wij altijd vooraf wat uw wensen zijn. Wilt u telefonisch advies van uw loodgieter in Vleuten? Ook dat is mogelijk. Loodgietersbedrijf Jeff staat voor u klaar!

Loodgieterswerk

Ons loodgietersbedrijf in worden pakt iedere, klus groot of klein aan. van een lekkende kraan tot een complete badkamer verbouwing. Bij ons bent u altijd op het juiste adres. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het materiaal om iedere klus tot volledige tevredenheid uit te voeren.

CV Ketels

Wilt u een nieuwe CV ketel laten plaatsen? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u zelf een nieuwe CV ketel heeft gekocht en deze moet alleen geïnstalleerd bent u bij ons op het juiste adres.

Dakbedekking

Loodgietersbedrijf Jeff kunt u ingeschakelen voor het vervangen van een compleet dak, daarnaast voeren wij erg veel dak renovaties uit. Bij de renovatiewerkzaamheden worden alleen de slechte stukken dakbedekking vervangen of hersteld.

Ontstopping

Zit uw toilet verstopt of heeft u een verstopping in het afvoer systeem van uw woning? Loodgietersbedrijf Jeff verhelpt alle soorten verstoppingen, van een verstopte dakgoot tot een riool verstopping.

Riolering

loodgieters Bedrijf Jeff – Vleuten is ook gespecialiseerd in het vervangen of renoveren van afvoer systemen en riolering, verstopping, lekkage, stank overlast, borrelende afvoeren / riool.

Sanitair

Ook voor alle zaken omtrent sanitair bent u aan het juiste adres bij uw loodgieter in Vleuten en omstreken. Wij helpen u graag bij het inventariseren van de mogelijkheden wat betreft het vervangen, of leveren van sanitair.